TVM Works is uw MINI specialist in Brabant.

Sinds het verval van de classic MINI is het merk in handen gekomen van de BMW-Group. Sinds 2000 zit de techniek en het MINI-gevoel bij ons in de vingers.

Van 2000 tot 2007 is de MINI uitgerust met een Amerikaanse motor: de One, de Cooper (atmosferisch), Cooper S en de JCW met het kenmerkende compressor geluid. Bijkomende bij deze motoren is het speciale onderhoud omtrent de compressor, wordt bij ons zeer in acht genomen. Ook kleinere gevoelige punten bij deze series weten wij te vinden. Denk hierbij ook de toplagers, reactierubbers, remleidingen, etc…

Nieuwe motoren

Vanaf 2007 is BMW en MINI met de motoren in samenwerking gegaan met de PSA-Group. Deze motoren hebben veel goede eigenschappen maar brengen helaas ook de nodige problemen met zich mee. De meest bekende kwalen zijn Distributieproblemen en overmatig olieverbruik.

De laatste jaren heeft MINI een enorme sprong gemaakt in de techniek en is een echte volwassen auto geworden waarbij dezelfde motoren worden gebruikt als BMW. Zowel voor het onderhoud mechanisch als softwarematig zijn wij in staat deze voertuigen Up-To-Date te houden.

Of het nu gaat om een oudere MINI of een modernere MINI, bent U bij ons aan het juiste adres voor een passend onderhoudsschema of een juiste oplossing voor de reparatie voor uw MINI.

Wat kan TVM Works betekenen voor uw MINI?

Onze werkplaats is ingericht met alle benodigde testmaterialen en speciale gereedschappen. Wij kunnen uw APK verzorgen, schades repareren, maar ook complexe storingen oplossen. Door jarenlange ervaring en het arbeidsverleden bij een erkende BMW dealer, herkennen wij de specifieke problemen, zowel mechanisch als elektrisch, vrijwel meteen!

Of het nu gaat om de nieuwe of oudere modellen BMW 0f MINI, u kunt bij ons voor beiden terecht! Wij zien u graag in onze werkplaats!

BMW-tvm-works