Werkplaats

Tvm Works uw BMW en MINI specialist in Brabant!

Onze werkplaats is ingericht met alle benodigde testmaterialen en speciale gereedschappen. Wij kunnen uw APK verzorgen, schades repareren, maar ook complexe storingen oplossen. Door jarenlange ervaring en het arbeidsverleden bij een erkende BMW dealer, herkennen wij de specifieke problemen, zowel mechanisch als elektrisch, vrijwel meteen!

Wij kunnen alle BMW onderdelen nieuw leveren en monteren, maar vaak is het reviseren van gebruikte onderdelen ook een goede oplossing. Nieuwe onderdelen zijn duur en het reviseren door erkende bedrijven is vaak een flinke kostenbesparing. Wij hebben verschillende partners voor revisies van onder andere: complete motoren, versnellingsbakken, maar ook VANOS, etc.. Neemt u daarvoor contact met ons op.

forte-certified-airco-cleaning-companyHeeft u een airco in uw auto en is er iets mee aan de hand? Komt er bijvoorbeeld een wat vreemde lucht uit uw airco? Dat kan komen door het rijden van korte stukken. Of lekt uw airco of werkt hij niet naar behoren? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn een Forté certified airco cleaning company. Wij kunnen uw airco afvullen, repareren of een lek zoeken en oplossen! Wij horen graag van u!

Wij gebruiken enkel Castrol olie met LL04 voorschrift, welke wordt voorgeschreven door BMW Nederland. Daarnaast gebruiken wij Kroon olie voor bijvoorbeeld uw versnellingsbak.

Of het nu gaat om de nieuwe of oudere modellen BMW 0f MINI, u kunt bij ons voor beiden terecht! Wij zien u graag in onze werkplaats!