Partners van TVM Works

Tvm works werkt samen met diverse partners op verschillende gebieden om onze kwaliteit te kunnen waarborgen. Hieronder vindt u een opsomming van verschillende partners van TVM Works.

Castrol

Omdat ik vanaf jaren 2000 al met BMW werk, was het destijds altijd het merk Castrol waar de ontwikkeling van de motoren mee werd uitgevoerd en geadviseerd als 1e vulling van motor en aandrijflijn, daarbij was het voor mij vanzelfsprekend het merk Castrol wat ik voer en achter sta.

In mijn optiek is Castrol de beste olie en heb ik dan ook de beste ervaringen mee.

Buiten dat is het een merk wat met de ontwikkelingen van de motor en aandrijflijn mee groeit, het is dan ook een innoverend merk en ik vindt het nog steeds het merk olie wat het best bij BMW past.

We zijn dan ook Castrol service plus partner, we krijgen daar waar nodig de ondersteuning en bij problemen oplossingen vanuit Castrol aangeboden.

castrol-motorolie

Van Peer BV

Autoschade is een vak apart, kleine schades op verwisselbare delen zijn hier in de eigen werkplaats op te lossen, ook kunnen op kleur te brengen delen hier gemonteerd worden, maar als het gaat om plaatwerk reparaties, deuken, carrosserie herstel ed heb ik daar v Peer autoschade als vertrouwd adres, het is een familie bedrijf, ze werken er netjes en gaan met de tijd mee.

Ook verzekeringswerk is vaak geen probleem, het is een ASN schade herstelbedrijf en kunnen de schades vaak met de verzekering regelen.

van-peer-autoschade

Powerflex

Power flex, vaak word er bij BMW en MINI gekozen voor zogenaamde hydrolagers in het onderstel, motor en aandrijflijnophanging, dit uit comfort overwegingen, minder geluid, trillingen en doorgeven van resonanties. Maar er gaat een stukje gevoel verloren bij deze rubbers wat bij sommige rijders nadelig het rijden en besturen van de auto kan beïnvloeden.

De auto kan met powerflex rubbers, relatief kleine ingreep, een stuk sportiever de bocht in sturen, directer met meer gevoel in het stuur. (reactierubbers) dit is de meest gebruikte upgrade die we uitvoeren als het gaat om versleten rubbers die toch vervangen moeten worden, klanten geven we de optie origineel of gelijk de sportievere upgrade waar dan toch vaak voor gekozen word.

De rubbers zijn uiterst slijtvast, ze zijn compleet massief en doordoor uiterst betrouwbaar, het enige kleine nadeel is wat meer geluid omdat er minder demping in het rubber zit.

Powerflex

Pagid

Veel geëxperimenteerd met rem merken, remblokjes en remschijven, maar in mij beleving enkel 1 merk waar ik achter kan staan. Dit in verband vele remleveranciers die zelfs uit de originele verpakkingen verschillende merken hanteren.

Of het nu om snelweg kilometers of extreem gebruik is, of het nu op de weg of op het circuit is, voor alle omstandigheden komen ze uit eigen ervaring als best uit de test.

Pagid

Forté

Forte, als het gaat om reguliere of preventieve additieven die we gebruiken om bij extreem gebruik van het voertuig vervuiling in de motor en bijvoorbeeld het uitlaatgas terugvoersysteem schoon te houden of te krijgen.

forte-certified-airco-cleaning-company

Snap-on

Met snap-on heb ik leren werken bij de dealer, uiteindelijk is gereedschap de basis om goed werk te kunnen leveren. We hebben goede ondersteuning en een fijne partner, ook is er altijd een oplossing al zijn reparaties soms lastig uit te voeren. Ook het speciaal gereedschap is daarbij onmisbaar!

snap-on-gereedschap

Hella

Hella/behr ook weer een hofleverancier als het gaat om 1e montage bij de bmw modellen, vooral vroeger zeer actief! Koelsystemen maar ook elektronica, uiterst betrouwbaar en kwalitatief gezien en premium merk.

Hella

Kukko

Kukko zijn trekkers om bijvoorbeeld wiellagers, wielophangkogels, sub frame, ophang en draagarm rubbers te vervangen, het is de meest ervaren in zijn markt. Ook hier hebben we goede ondersteuning en er is altijd een passende oplossing voor iedere specifieke reparatie.

Kukko

Tvm Works uw BMW en MINI specialist in Brabant!

Wij kunnen alle BMW onderdelen nieuw leveren en monteren, maar vaak is het reviseren van gebruikte onderdelen ook een goede oplossing. Nieuwe onderdelen zijn duur en het reviseren door erkende bedrijven is vaak een flinke kostenbesparing. Wij hebben verschillende partners voor revisies van onder andere: complete motoren, versnellingsbakken, maar ook VANOS, etc.. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Wij zijn een Forté certified airco cleaning company. Wij kunnen uw airco afvullen, repareren of een lek zoeken en oplossen! Wij horen graag van u!

Wij gebruiken enkel Castrol olie met LL04 voorschrift, welke wordt voorgeschreven door BMW Nederland. Daarnaast gebruiken wij Kroon olie voor bijvoorbeeld uw versnellingsbak.

Of het nu gaat om de nieuwe of oudere modellen BMW 0f MINI, u kunt bij ons voor beiden terecht! Wij zien u graag in onze werkplaats!

BMW-tvm-works